Përveç kësaj, edhe 3000 persona të tjerë janë plagosur.

Sipas të dhënave të Lëvizjes "Vëllazëria Myslimane", këto shifra janë shumë herë më të larta - janë vrarë mbi 2.200 protestues dhe janë plagosur rreth 10 mijë të tjerë.