Mark Sutton së bashku me kaskadorë të tjerë merrte pjesë në filmimet e hedhjeve nga lartësi të mëdha me wingsuit (një kostum i veçantë me krahë ky). Sutton u hodh nga helikopteri dhe gjatë rënies u përplas me një thep shkëmbi. Kaskadori ishte 42 vjet.