Gjatë shkëmbimit të zjarrit midis protestuesve dhe policisë u vranë dy bashkëpunëtorë të shërbimit të sigurisë të Egjiptit. Një kamp i vogël i protestuesve u shkatërrua plotësisht.

Sipas të dhënave paraprake të mjekëve, mijëra persona janë plagosur.