Është bërë e ditur se marrëveshja përmban 5 pika, por detajet ende nuk janë bërë publike.

Të mërkurën u zhvillua raundi i shtatë i bisedimeve. Takimet e mëparshme u mbajtën më 22, 17 dhe 15 korrik, por asokohe palët nuk mundën të arrinin dot në marrëveshje për çështjet kyçe.