Në metropolin me 7 milionë banorë po bien shira të rrëmbyeshëm dhe fryn një erë e tërbuar me shpejtësi deri në 100 kilometra në orë. Është shpallur paralajmërimi i stuhisë - niveli i rrezikut vlerësohet me 8 nga 10 ballët e mundshëm.

Për ardhjen e tajfunit po përgatiten gjithashtu edhe autoritetet e provincës shumë të populluar të jugut të Kinës - Guangdong, rajonit autonom Guangxi Zhuang dhe ishullit turistik Hainan.