Kryqëzori u ankorua në portin Corinto në Paqësor, duke kryer më parë kalimin nga Kuba përmes Kanalit të Panamasë.

Ekuipazhi i anijes ruse do të marrë pjesë në festimin e 33-vjetorit të themelimit të Forcave Ushtarake Detare të Nikaraguas dhe në disa aktivitete kulturore.