Të enjten së bashku me delegacionin e Organizatës për Ndalimin e Armëve Kimike ai vizitoi Poçepin në qarkun e Brjanskut, ku po asgjësohen substancat helmuese luftarake.

Anëtarët e ekipit të inspektimit theksuan se procesi i asgjësimit të armëve kimike në Poçep dhe në objektet e tjera ruse po realizohet sipas planit dhe në mënyrë të sigurtë.