Ajo do të dalë në qarkullim ditën e fillimit të garave sportive më 10 gusht dhe do të shitet 3 ditë me radhë. Tirazhi i saj është 360 mijë kopje.

Kampionatet botërore të atletikës mbahen çdo dy vjet. Këtë vit Kampionatin Botëror të Atletikës për herë të parë e pret Moska në arenën e madhe sportive "Lluzhniki" (russ. "Лужники").