Siç njoftojnë mediat lokale, fëmija u largua shumë nga prindërit e vet, të cilët kishin shkuar së bashku me të për piknik në një park natyror, dhe atje humbi. Djalin arritën ta gjenin vetëm të nesërmen. Sipas fjalëve të tij, ai fjeti nën një pemë pranë një kanguri dhe prandaj nuk ngriu.