Avioni kryen fluturimet brenda vendit të kompanisë UTair nga aeroporti moskovit Vnukovo.

Më parë simbolikën e Expo 2020 e vendosi në 4 avionët e saj "A320" kompania ajrore "Ural Airlines".

Supozohet se vendosja e logove në korpuset e avionëve, si dhe përmendja e Ekaterinburgut, do të promovojnë njohjen e qytetit në arenën ndërkombëtare.