Policia përdori gaz lotsjellës, njoftuan mediat indiane.

Pas lutjes që shënonte fundin e muajit të agjërimit mysliman - Ramazanit, me qindra njerëz në kryeqytetin e shtetit dhe qytete të tjera filluan të godasin me gurë efektivët e policisë, t’u venë zjarrin dyqaneve, automjeteve dhe motoçikletave. Në qytetin e Kishtwar në trazira u përfshinë rreth 500 njerëz. Për t’i ardhur në ndihmë policisë në vendngjarje u dërguan trupat ushtarake.