Siç njofton faqja e Internetit e botimit amerikan "The Wall Street Journal", javën e ardhshme Lon Snowden dhe shoqëruesit e tij shpresojnë të marrin vizën ruse, dokumentet për të cilën ata i dorëzuan ditën e hënë.