"Presidenti i Rusisë Vladimir Putin i dërgoi një telegram ish-Presidentit amerikan George W. Bush, në të cilin i uronte atij shërim të plotë dhe sa më të shpejtë pas operacionit kardiak të kryer para disa ditësh", - thuhet në njoftim.