Dy të rinj iu afruan viktimave në fjalë me një skuter, hodhën mbi to acid dhe u zhdukën me shpejtësi nga vendi i ngjarjes. Motivet e sulmit nuk dihen ende.

Vajzat 18-vjeçare kanë marrë djegie në zonën e fytyrës, gjoksit dhe të krahëve, por jeta e tyre fatmirësisht nuk është në rrezik.