Princin e quajtën George Alexander Louis.

Në të njëjtën ditë në Rusi, në një kopsht të vogël zoologjik, ndodhi një ngjarje jo më pak unikale: atje lindën 3 iriqë afrikanë të species Albino! Iriqët e vegjël u quajtën George, Alexander dhe Louis.

Ekskluzivisht për "princat" një mjeshtër marangoz duarartë konstruktoi një pallat mbretëror prej druri në miniaturë me dritare të gdhendura, perde të kadifenjta dhe një krevat prej pelushi, që iriqët të jetojnë si mbretër.