"Ne jemi mësuar prej kohësh me faktin që "Al Arabiya" dhe kanale të tjera televizive, të cilat sponsorizohen bujarisht nga vendet arabe të Gjirit Persik, përhapin informacione të rreme", - komentoi njoftimin e disa mediave përfaqësuesi i komandës së lartë ushtarake të Sirisë.