Plani përkatës u miratua sot nga Ministri rus i Mbrojtjes, Gjenerali Sergei Shoigu, dhe homologu i tij vjetnamez, Gjenerali Phung Quang Thanh.

Shoigu informoi se në zhvillimin e bashkëpunimit tekniko-ushtarak mes dy vendeve në fjalë është e interesuar si industria ruse, ashtu edhe pala vjetnameze.