U hodh në erë një makinë, në të cilën ishte vendosur lëndë eksplozive. Të paktën 56 persona u plagosën.

Një sulm i ngjashëm terrorist u kryer në të njëjtën zonë rreth dy javë më parë. Atëherë humbën jetën 7 persona dhe 62 të tjerë u lënduan.