Në bordin e helikopterit ndodheshin dy burra, të dy ata kanë humbur jetën.

Helikopteri "Robinson R44" ditën e martë po kryente fluturimin midis qytetit Kirensk dhe fshatit Davidovo. Në të gdhirë të së mërkurës funksionoi sinjali automatik i alarmit "SOS" të helikopterit. Menjëherë pas kësaj bashkëpunëtorët e shërbimeve të shpëtimit u nisën në kërkim të tij.