"Kësaj situate i duhet dhënë fund menjëherë. Dhe unë shpresoj shumë se Këshilli i Sigurimit i OKB-së do të dënojë pa asnjë rezervë dhe vendosmërisht të gjitha aktet e terrorizmit dhe se këtë qëndrim të vetin do ta ruajë në vazhdimësi", - deklaroi Lavrov në një takim me Ministrin e Jashtëm të Republikës së Ganës.