Qytetarja pariziene 29-vjeçare, e cila reklamon shërbimet e saj nëpërmjet një faqeje në Internetit, e cilëson veten të shëndetshme, dado të kualifikuar dhe e vlerëson ushqimin me qumësht gjiri 100 euro në ditë. Sipas fjalëve të saj, ajo tashmë ka marrë disa oferta për punën e mëndeshës.

Presidenti i Francës më 18 maj nënshkroi një ligj për martesat mes të njëjtit seks, duke lejuar midis të tjerash, çiftet e të njëjtit seks të adoptojnë fëmijë. Mijëra qytetarë francezë dolën në rrugë për të protestuar kundër këtij ligji.