Viktimë e kësaj katastrofe u bë një burrë, i cili po bënte një shëtitje në ajër me gruan dhe dy vajzat e tij. Në shportën e balonës me ta ndodhej edhe piloti i saj.

Sipas njoftimeve të "La Liberte", balona gjatë fluturimit ngeci në disa tela dhe më pas ra nga një lartësi rreth 50 metra.