Tani ata do të mund të marrin me qira modifikimin e veçantë të avionit "Airbus A319". Nga modeli bazë ai ndryshon në aspektin e kapacitetit të zvogëluar ndjeshëm të pasagjerëve (19 persona kundrejt 116) dhe rritjes së komfortit.

Në veçanti, çdo pasagjer në avionin e ri do të ketë kabinë personale. Në të njëjtën kohë në sallonin e avionit ka një ndarje të madhe, e cila është projektuar për të gjithë pasagjerët njëherazi. Në bordin e këtij avioni ka gjithashtu banjo me dush. Gjatë fluturimit klientët e linjës ajrore mund të flasin lirisht në telefon celular dhe të përdorin Internetin.