"Ndërsa politikanët ukrainas ruajnë heshtjen, ne veprojmë me sulm DDOS kundër faqes së Internetit të atyre që tallen me flamurin tonë. Ne nuk presim ndjesë për këtë nga ambasadorët dhe ministrat. Ne jemi djem të zakonshëm ukrainas dhe bëjmë atë që kemi në dorë. Ja ku sulmuam faqen e Internetit", - deklaruan hakerët.

Siç u njoftua më parë, në Rusi kundër bas-kitaristit të rock grupit "Bloodhound Gang", Jared Hasselhoff, hapën një çështje penale lidhur me faktin e përdhosjes së flamurit kombëtar të Rusisë.