"Është vështirë të mbivlerësohet kontributi juaj personal në zhvillimin e marrëdhënieve miqësore midis dy vendeve tona", - vihet në dukje në telegramin e urimit botuar në faqen e Internetit të Kremlinit.

Vladimir Putin i uroi shëndet të fortë dhe suksese të mëtejshme homologut të tij izraelit.

Shimon Peres, i cili udhëheq Izraelin që nga viti 2007, feston sot 90-vjetorin e vet.