Për në vendin e situatës emergjente janë drejtuar 14 makina zjarrfikëse. Nga ndërtesa u evakuuan pacientët dhe personeli mjekësor.

Sipas të dhënave paraprake, është djegur reparti i reanimacionit i pavionit të kardiologjisë, ku ndodheshin të shtruar 15 pacientë. Një nga punonjësit e lënduar të spitalit është dërguar në qendrën spitalore të djegieve.