Incidenti ndodhi në verilindje të vendit, afër kufirit me Sirinë. Kontrabandistët u arrestuan. Numri dhe kombësia e tyre nuk specifikohen.

Vëzhguesit vendas kanë shprehur më parë druajtjen e përhapjes së konfliktit nga Siria në vendet fqinje.