Michael McFaul u takua me Juri Ushakov për diskutimin e marrëdhënieve ruso-amerikane, thuhet në njoftimin e Ambasadës së SHBA-së në Twitter.

Më parë Juri Ushakov ka theksuar se çështja e lidhur me Edward Snowden nuk është aq e rëndësishme saqë të ndikojë në marrëdhëniet politike të Rusisë dhe SHBA-në.