Siç njoftoi për gazetarët Sekretari për shtyp i Presidentit të Rusisë, Dimitri Peskov, "u diskutua një gamë e gjerë çështjesh të marrëdhënieve dypalëshe, situata në Lindjen e Mesme dhe në Afrikën e Veriut".