Stafi i restorantit reagoi menjëherë - ata e hodhën bombën në rrugë dhe u përpoqën të shuajnë fitilin, duke derdhur mbi të dy kova me ujë. Pavarësisht këtyre masave bomba shpërtheu. Vala goditëse e shpërthimit theu vitrinat e një dyqani dhe xhamat e dritareve të disa ndërtesave të tjera anës rrugës. Një punonjës u lëndua nga ciflat e xhamave të thyera.