"Helikopteri “Mi-8” punon atje në bazë të kontratës së lidhur me OKB-në dhe 20 kilometra larg nga Addis-Ababa bëri një ulje të vështirë duke marrë anën. Ndërkohë, fatmirësisht, të gjithë anëtarët e ekuipazhit mbijetuan, ata u dërguan në spitalin e Addis-Ababa", - vunë në dukje në Ambasadën ruse.