Sipas fjalëve të përfaqësuesit të policisë, dy vajza dhe një djalë të moshës 8, 6 dhe 4 vjet që nga lindja nuk kanë komunikuar kurrë me askënd tjetër përveç se me prindërit e tyre.

Aktualisht me prindërit po punon psikologu i policisë.

Fëmijët jetonin në kushte të këqija, ndërkohë që në 2 prej 4 dhomave të shtëpisë mbaheshin bagëti.