Naqdi tha: "Ashtu siç lindi për shkak të krizës në Liban  lëvizja "Hezbollah", ndërsa si pasojë e krizës në Palestinë lindi “Hamas”, grupe të rezistencës do të krijohen nga kriza e tanishme edhe në Egjipt dhe këto grupe do të asgjësojnë Izraelin".

Gjenerali tha se pas asgjësimit të Izraelit në rajon do të vendoset qetësia: "Sionistët duhet ta dinë se ashtu si regjimi i Aparteidit mbeti në të kaluarën, ashtu edhe regjimi sionist do të bëhet pjesë e historisë".