Megjithatë, faqet e Microsoft nuk u fshinë nga rezultatet e kërkimit: bashkëpunëtorët e Google i kushtuan vëmendje gabimit.

Përpjekjet e kompanisë Microsoft për të luftuar piraterinë nuk është hera e parë që përfundojnë me konfuzion. Për shembull, në vitin 2012 në listën e resurseve të hartuar nga kompania, të cilat kishte gjasa të shpërndanin ilegalisht versionin paraprak të Windows 8, rezultuan të ishin faqet e Internetit të BBC, CNN, Wikipedia si dhe të motorit të kërkimit Bing.