Ai theksoi se veprimet luftarake dhe aktet e dhunës duhet të rreshtin nga të dyja palët. "Është e nevojshme të mbahet sa më shpejt që të jetë e mundur Konferenca e paqes në Gjenevë, siç u propozua nga Sekretari amerikan i Shtetit Kerry dhe Ministri i Jashtëm rus Lavrov", - tha Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së.