Ky problem po diskutohet nga krerët e Shërbimit Federal të Sigurimit të Rusisë dhe FBI-së, tha ai.

Dimitri Peskov nuk tha asgjë nëse premton apo jo Edward Snowden të përmbushë kushtin e parashtuar atij nga Vladimir Putin që të qëndrojë në Rusi dhe të ndalojë aktivitetin e vet kundër Shteteve të Bashkuara të Amerikës. "Synimi i patundur për të parandaluar këtë gjë u shpreh nga Kryetari i shtetit dhe unë nuk kam asnjë dyshim që kështu do të ndodhë", - theksoi Dimitri Peskov.