Anija kozmike "Progress M-18M" u ankorua në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) më 12 shkurt. Ajo transportoi produkte ushqimore dhe pajisje në SKN. Lëshimi i anijes tjetër kozmike të mallrave është planifikuar për datën 28 korrik nga kozmodromi “Bajkonur”.