Starti do t'i jepet garës mbi autostradën e madhe unazore të Moskës - MKAD (russ. “МКАД”) nga platforma e helikopterëve në qendrën e ekspozitave “Crocus Expo”, njoftoi Agjencia Interfax (russ. Интерфакс). Ky aktivitet do të përfundojë me ceremoninë solemne të ndarjes së çmimeve fituesve dhe fishekzjarre festive.