Personazh kryesor i filmit vizatimor është një mësuese e thjeshtë që praktikon artet marciale. Ajo e fsheh identitetin e saj nën shaminë e kokës (hixhab) dhe lufton me keqbërësit lokalë, të cilët duan të mbyllin shkollën e vajzave, ku punon vetë heroina. Librat dhe stilolapsat "hakmarrësja" i përdor si armë.

Autor i këtij projekti është artisti i famshëm pakistanez i muzikës Pop Aaron Haroon Rashid.