Tashmë janë mbledhur më shumë se 100 mijë rubla (2.400 €).

"Sipas të dhënave tona, ai do të qëndrojë për një kohë të gjatë në territorin e Rusisë dhe aktualisht një shumë e caktuar të hollash është shumë e nevojshme për të", - thuhet në njoftimin e shërbimit për shtyp të PIR-it. Vihet gjithashtu në dukje se paratë filluan të vinin menjëherë në llogarinë e hapur 30 minuta  pas publikimit ditën e hënë të njoftimit në faqen e Internetit të partisë.

Deri më sot ish-agjentin e CIA-s e kanë ndihmuar me mjete financiare më shumë se 70 persona.