Aktualisht në faqen e liderit amerikan janë regjistruar 34.5 milionë njerëz. Në vendin e dytë për nga popullariteti u rendit Papa Françesku - mesazhet e tij lexohen prej më shumë se 7.2 milionë njerëzve. Vendet e 3-ta dhe të 4-ta mbahen respektivisht nga Presidenti dhe Kryeministri i Turqisë Abdullah Gül dhe Recep Tayyip Erdogan.

Faqja e Kryeministrit rus Dimitri Medvediev ndodhet në vendin e 7-të në mesin e liderëve të botës. Në të janë regjistruar më shumë se 2.6 milionë njerëz.