Për shumicën e tifozëve veçanërisht të dëmshëm e agresivë, që bëjnë shkelje, parashikohet gjithashtu arrestimi deri në 15 ditë si dhe ndalimi i ardhjes në stadium për të parë ndeshjet deri në 7 vjet. Për shkeljen e ndalimit tifozi mund të gjobitet me një shumë deri në 25.000 rubla (rreth 800 $), ndërkohë që i nënshtrohet edhe arrestimit.

"Listat e zeza" të shkelësve do të mbahen nga federatet sportive mbarëruse dhe policia.