Ish-anëtarja e disa grupeve të muzikës rock, Mary Hvizda, vendosi të kujtojë vitet e kaluara të jetës së vet. Ajo u ul pas një vegle me perkusion (bateri, xhez) në një dyqan muzikor dhe u argëtua në maksimum duke i rënë asaj në qejf të vet.

Videoja e marrë nga webkamera e survejimit e dyqanit u bë në çast popullore në Rrjet - 3 milionë shikime për disa ditë.

Mary Hvizda është një grua 63 vjeçare. Ajo është një njeri fort i dhënë pas eksperimenteve të tilla. Gruaja organizon shumë shpesh koncerte të tilla të improvizuara.