Ndërkohë që edhe 4 ushtarë të tjerë afganë u plagosën.

Siç njoftojnë autoritetet vendase dhe komanda e njësive të koalicionit të NATO-s, terroristi kamikaze hipur në gomar iu afrua një kolone të vogël ushtarake dhe hodhi veten në erë. Kjo ndodhi në provincën Wardak në jug të Kabulit.

Ende nuk njoftohet se nga cili vend ishin ushtarët e vrarë të NATO-s.