Tragjedia ka ndodhur në një nga rrugët me qarkullimin më të dendur të automjeteve në Tajlandë, në veri të Bangkokut. Kamioni doli në korsinë e drejtimit të kundërt të qarkullimit dhe u përplas me autobusin, i cili pas goditjes u përfshi nga flakët.