Gjatë hetimit të rastit të shpërthimeve policia ka marrë një njoftim në lidhje me vënien e një bombe në një xhami në Wolverhampton. Mekanizmat eksplozivë u gjetën dhe u çaktivizuan. Në këto raste fatmirësisht askush nuk u lëndua.