"Unë mendoj se deri në shtator do ta përfundojmë këtë punë", - tha ai.

Startimet e "Proton" u pezulluan pas aksidentit të ndodhur më 2 korrik, kur raketa me tre satelitë navigacioni "Glonass-M" (russ. “Глонасс-М”) ra dhe shpërtheu dhjetë sekonda pas lëshimit. Shkaku i incidentit ishte instalimi i pasaktë i sensorëve të shpejtësive këndore.