Ata fituan me një kohë kronometrike 1 orë, 20 minuta dhe 38.5 sekonda, duke lënë pas vetes me më shumë se një minutë çekët, të cilët u renditën të dytët. Treshja e më të fortëve u kompletua nga ekipi italian.

Rusët festuan fitoren edhe në konkurrencën sportive të juniorëve, duke lënë pas italianët dhe sllovakët.