Blogeri dhe politikani i njohur në Rusi, i cili ka kandiduar për postin e kryetarit të bashkisë së Moskës, u njoh organizator i krimit. Gjykatësi vendosi marrjen e tij nën arrest direkt në sallën e gjyqit.