Ajo do të performojë në një bllok prej 8 shfaqjesh nga 13-18 gusht, duke u bërë e para aktore dhe këngëtare ruse në histori, e cila debuton në skenën e Broadway.

Para kësaj çdo performancë e saj në SHBA, duke përfshirë Madison Square Garden dhe Las Vegas, është shoqëruar me ovacionet e bujshme të publikut. Dolina u bë gjithashtu këngëtarja e parë ruse, e cila performoi në Lincoln Center.